antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue
 

Pensiunea Sara

 

   În regiunea Vrancei, veți găsi un spațiu ideal de cazare ce dispune de un stil arhitectural deosebit și autentic, îmbinat cu modernismul și rafinamentul în care sunt amenajate cele 15 camere luxoase. Pensiunea Sara reprezintă un loc de respiro în care vă puteți bucura cu familia și prietenii cei dragi de serviciile ireproșabile pe care personalul bine pregătit vi le pune la dispoziție. Departe de casă, aici veți avea parte de o atmosferă desăvârșită pentru odihnă și relaxare.
    Cotată cu patru stele Pensiunea Sara vă pune la dispoziție, pe lângă camerele moderne și imprejurimile îmbietoare, sala de conferințe în care puteți susține întâlniri și prezentări, după nevoile dumneavoastră. După o astfel de întrevedere, vă puteți destinde în piscina cu jacuzzi de mărime mare.
    Pensiunea beneficiază de un restaurant ce vă poate purta într-o călătorie culinară atât pe meleaguri românești cât și internaționale. De asemenea, aici se pot organiza diferite evenimente în cadrul cărora puteți beneficia de bufet suedez.
Servicii:
15 camere
Restaurant
Piscină
Spălătorie
Sală de evenimente
Sală de conferinte

Adresă: Focșani, Bulevardul Brăilei, DN 23 (drumul Brăila – Galați)

Telefon: 0337.100.206
             0721.368.902
             0723.269.923

web:www.pensiuneasara.eu
facebook:www.pensiuneasara.focsani@facebook.com
webmail:contact@pensiuneasara.eu