antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue
 

Agentie Mariotur

 

Agenția de turism MarioTur a luat ființă în anul 1998 și este o companie cu capital privat. Dispunem de un spațiu comercial modern, propriu și împreună cu un colectiv dinamic și competent în domeniu am reușit întotdeauna să satisfacem cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.
Pasiunea pentru turism și cei 17 ani de experiență au creat o tradiție ca obiectivul nostru principal să fie creșterea nivelului de satisfacție a clientului prin oferirea serviciilor turistice de calitate.
Valorile MarioTur sunt date în primul rând de respectul față de clienții, partenerii și colaboratorii noștri și de desfășurarea unei activități transparente.
MarioTur oferă servicii de asistență turistică, rezervări hoteliere, pensiuni și moteluri atât în țară cât și în străinătate, bilete de odihnă și tratament precum și pachete turistice complexe, croaziere, circuite și sejururi ce integrează transportul aerian, naval, feroviar sau auto, cu cazări, vizitare de obiective turistice, rent-a-car, vânătoare și pescuit, agroturism, asigurări de călătorie și nu în ultimul rând bilete de avion pentru orice destinație.

Adresă: Focșani, str. Bucegi nr. 8
Tel: 0762 688 877