antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue
 

Agentie Agetur

 

Fondată în 1990, Agetur este una dintre primele agenții de turism din România. A cunoscut o dezvoltare continua de-a lungul celor peste 25 ani de activitate, acumulând experiență în domeniul turismului.
Cu o varietate în creștere a pachetelor de vacanță, produse proprii și cu o rețea de distribuție oferită de grupul de firme Happy Tour, Agetur este prima agenție asociată Happy Tour.
Totodată, agenția s-a remarcat ca un bun organizator de vacanțe și evenimente din categoria 'leisure' și 'corporate'.
În perioada 1992 – 2004, Agetur a operat pe segmentul turistic de incoming, fiind unul dintre cei mai importanți tur operatori, având ca principale țări de operare Austria și Germania.
Colaborarea cu cei mai importanți operatori de tipul DERTOUR, TUI, dar și Wholesalers și GDS-uri (Global Distribution Systems ) cum sunt Hotelbeds, Tourico, Go Global, Special Tours, GTA, Miki, Travco, Transhotel, integrați într-un singur aggregator Happybooking, ne oferă avantajul competitiv de a oferi cele mai bune soluții pentru rezervări online de cazare ( peste 250.000 hoteluri din toată lumea), rent a car, transferuri și alte servicii conexe.
De asemenea, împreună cu partenerul nostru Happy Tour, putem garanta prețuri competitive la biletele de avion atât pentru grupuri cât și pentru individuali.
Echipa noastră este alcătuită din persoane cu experiență , cu studii superioare, motivate și bine pregătite profesional, numărând în prezent 10 membri. Agenții de turism cunosc bine destinațiile pe care le gestionează, participând la prezentări, training-uri, famtrip-uri și incentive-uri.
Pe lângă departamentul de producție ( circuite, sejururi, city break ), avem agenți dedicați sectorului de business travel, capabili să ofere consultanță de specialitate pe orice destinație turistică din oferta proprie, rezervări hoteluri, tururi, bilete de avion, întâlniri de afaceri, team-building-uri, conferințe, congrese, începând cu planificarea și continuând cu monitorizarea și asistența permanentă pe durata evenimentelor și finalizând cu feedback din partea turiștilor.

Adresa: Ștefan cel Mare, nr. 13, Focșani, Vrancea
Tel. 0237/222 030