antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue
 

Green Park Hotel

 

Locație: B-dul Garii, nr. 6

Telefon: 0237 216.260/ 0722 675.986 , 0726 397.126

Fax: 0237 216.260

Site: www.greenpark-focsani.ro 

https://www.facebook.com/Green-Park-Focsani-857466207633653/

http://www.greenpark-focsani.ro/http://www.greenpark-focsani.ro/Unitatea hoteliera Green Park va pune la dispozitie servicii de cazare in Focsani, la standard de 4*+.

Dispunem de sase camere executive, complet dotate cu mobilier in stil clasic, de cea mai buna calitate.

Televizor, mini-bar, climatizare, baie moderna, internet, sunt doar cateva dintre dotarile de baza ale camerelor noastre, impreuna cu serviciul de room-service.

Pentru clientii nostri avem amenajate in incinta 10 locuri de parcare supravegheate video si prin personal de paza.

RESTAURANT FOCSANI Restaurantul nostru are o capacitate de 66 de locuri si este locatia ideala pentru a lua masa intr-un ambient select si unde puteti consuma preparate din bucataria locala si internationala.

Bucataria noastra este dotata cu echipamente de ultima generatie, iar chef-ul nostru are experienta de bucatar in restaurante clasate la cel mai inalt nivel.

In dupa-amiezile fierbinti sau in serile parfumate de vara. va asteptam pe terasa noastra, pentru a va racori cu o limonada rece.

Intr-un cadru intim, relaxat, la « umbra » impunatoarei cladiri monument istoric, veti fi protejati de dogoarea strazii, de praf si gaze, dar si de privirile indiscrete.

Vinoteca este amenajata in unul din tunelurile subterane, construit din caramida si piatra, acum 200 de ani, tunel conservat in totalitate ca pe vremuri. Pe peretii laterali ai scarilor se poate citi si acum o inscriptie arhaica cu anii in care a fost construit tunelul: 1816 - 1817.

Vinoteca este locul ideal pentru degustarile de vinuri, din imbelsugatele podgorii ale judetului Vrancea. Aici temperatura este constanta tot anul: 14 grade Celsius, iar vara e o binecuvantare.

Sorbind din licoarea lui Bachus, puteti afla si fermecatoarea poveste a acestei crame, care era pe vremuri, una dintre intrarile in labirintul de galerii subterane care strabat Focsaniul.