antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue
 

Pensiune/Restaurant Number One

 

Locație: B-dul Republicii nr.11

Telefon: 0337.401.520/ 0746.542.756

Site: www.pensiunea-numberone-focsani.ro

https://ro-ro.facebook.com/pensiunerestaurantnumberonevrancea/

https://ro-ro.facebook.com/pensiunerestaurantnumberonevrancea/Restaurantul  pensiune Number One din Focsani de trei stele este o nouă locaţie de petrecere a timpului liber, amplasată în buricul târgului , care le ofera  tuturor clienţilor care îi trec pragul ,mese copioase şi distracţie, la preţuri... nepiperate.Cele mai pretenţioase gusturi sunt satisfăcute de varietatea preparatelor gătite de bucatarii nostri. 

 
Mai exact, cei care vor veni la restaurantul Number One vor avea de ales dintr-o gamă largă de preparate tradiţionale, mediteraneene, de post sau chiar dietetice.
La capitolul băuturi, restaurantul Number One oferă o gamă diversificată de ceaiuri, ciocolată densă, cocktailuri alcoolice sau non alcoolice, ajungând până la cele mai rafinate vinuri din cele mai renumite podgorii.
 
Persoanele matinale au ocazia, de acum înainte, să îşi ia micul dejun într-un ambient modern, la preţuri modice. 
Scopul nostru este ca fiecare eveniment organizat sa fie apreciat de clientii nostri, din toate punctele de vedere ( organizare, oferta meniu, aranjamente, servire, pret). Noi mergem pe premiza ca " un client multumit va spune la cel putin 10 persoane, unul nemultumit la 100 .
 
Un alt atu al nostru este ca, pe langa faptul ca avem diverse meniuri pentru evenimente, oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si crea propriul meniu,BREAKFAST sau MENIUL ZILEI. De exemplu, meniurile de dimineaţă ,BREAKFAST MORNING NUMBER ONE au preţurile între 3 şi 10 lei  iar meniul zilei este de  numai 15 lei/pers.