antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue
 

Hotel Ambasador

 

Descriere: Situat în Focșani, la 900 de metri de centrul orașului, Hotelul Ambasador oferă camere cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit, precum și recepție deschisă nonstop și restaurant.

Toate camerele oferă TV cu ecran plat și canale prin cablu, precum și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.

O cutie de valori este disponibilă pentru oaspeți la recepție. La cerere și la un cost suplimentar, se oferă serviciu de transfer la aeroport.

Hotelul Ambasador are parcare gratuită. Cea mai apropiată stație de autobuz este la 300 de metri, iar Gara Focșani se află la mai puțin de 2,2 km.

Locație: Str. Bucegi, nr.12

Telefon: +40 721 737 477

Mail: contact@ambasador-focsani.ro

Site: http://www.ambasador-focsani.ro/

  • Hotelul Ambasador are o capacitate de 28 de locuri: camere single, duble, matrimoniale . 
    Toate spatiile de cazare sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV , linie telefonica interna si internationala, conexiune internet wirless de mare viteza, încalzire centrala. Instalatii de climatizare atât în spatiile de cazare, cât si în restaurant.

    Pentru o sedere cât mai usoara si mai comoda, hotelul Ambasador ofera oaspetilor sai, pe lânga serviciile de baza – cazare si restaurant, componente definitorii ale ospitalitatii si care satisfac necesitatile primare ale turistilor, si servicii suplimentare care raspund unor nevoi aferente cazarii, completându-le pe cele de baza. 
    Unele servicii suplimentare sunt gratuite, altele cu plata, dar toate contribuie la conturarea unui produs hotelier personalizat si vin în întâmpinarea necesitatilor si dorintelor anumitor categorii de clientela.