antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue

Vino la teatru! 19-21 Noiembrie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ℹ️În urmă cu 108 ani, pe 22 noiembrie 1913, se ridica pentru prima oară cortina Teatrului Municipal ”Maior Gh. Pastia”. Pe scenă actorii Companiei Dramatice a Teatrului Național Iași, sub coordonarea lui Mihail Sadoveanu puneau în scenă spectacolul Fântâna Blanduziei de Vasile Alecsandri.
✅Dacă ești curios să descoperi primele afișe ale pieselor de teatru jucate pe scena Teatrului Municipal ”Maior Gh. Pastia”, dacă ești curios să afli povestea filantropului Pastia, cu ale cărui donații a fost ridicat cel mai frumos teatru din Sud-Estul României sau dacă vrei să îi întâlnești pe actorii Teatrului Municipal ”Maior Gh. Pastia” musai trebuie să vii la teatru!
📌19 noiembrie 2021, ora 14.00 - vernisaj expoziție de colecție în foaierul Teatrului Municipal ”Maior Gh. Pastia”, realizată cu sprijinul colecționarului Petru Mincu cunoscut pentru activitatea sa publică la Focșani Vechi.
📌20-21 noiembrie, ora 10.30 - tur ghidat al Teatrului Municipal ”Maior Gh. Pastia”.
---
Pentru rezervări la turul ghidat vă rugăm să trimiteți e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. E-mailul trebuie să conțină numele complet, numarul de telefon și numărul de persoane care doresc să viziteze Teatrul Municipal ”Maior Gh. Pastia”. Turul este gratuit, ghidajul fiind asigurat de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Focșani. Turul se va organiza cu respectarea normelor sanitare în vigoare.