antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue

Vino cu noi pe ”Via Muntenia” - 18 septembrie, ora 11:00, 📍 în Piața Unirii

ℹ️ ”𝐌𝐚𝐮𝐬𝐨𝐥𝐞𝐞 𝐩𝐞 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐞𝐭ă” continuă și duminică,👉 18 septembrie 2022, când vă invităm să lansăm, împreună, ”𝐕𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞𝐧𝐢𝐚” în colaborare cu Primăria Municipiului Focșani, Centrul Cultural Vrancea și Asociația ”Drumuri printre Măguri” din Prahova, cea care are inițiativa realizării unui astfel de drum turistic.
✅În proiecția Asociației ”Drumuri printre Măguri”, 👉 ”Borna de Hotar” din Focșani este punctul de plecare pe traseul ”Via Muntenia”, traseu care urmează să fie conturat, în Vrancea, până la finele anului 2022.
✅Profităm și de faptul că în Piața Unirii se desfășoară cea de-a doua ediție a evenimentului ”Turul Vrancei”, etapă de șosea în calendarul FRC și ne dăm întâlnire la ora 🕰11.00, 📍 în Piața Unirii unde vom prezenta istoria ”Bornei de hotar” și apoi plecăm pe ”Via Muntenia”, pe Drumul Vinului din Podgoria Cotești către Primăria Cîrligele unde ne vom bucura de un obicei vechi al locului ”Meșteșugul Vinului”, conservat cu sfințenie de artiștii de la Ansamblul ”Țara Vrancei”.
✅În centrul comunei Cîrligele, reprezentanții Primăriei, alături de Centrul Cultural Vrancea au pregătit alte momente inedite.