antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue
 

Pensiunea RIX

 

Locație: Str. Republicii, nr. 16 bis

Telefon: 0727 740.740/ 0237 675.100

Site: www.rixrooms.ro

https://www.facebook.com/Rixrooms/

Locul ideal unde te poti relaxa, unde iti poti pregati in liniste discursul pentru intrunirea de afacere. Dispunem de 12 camere elegant amenajate, insumand un total de 24 de locuri de cazare. 

Rix Rooms este amplasata in centrul orasului Focsani, aproape de toate institutiile publice. Biroul din fiecare camera si internetul gratuit din locatie permit ca business-ul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Clientii se pot destinde in paturi matrimoniale dar si de o singura persoana, pe saltele din poliuretan fara arcuri, unde visele por deveni realitate :). Cea mai mica camera depaseste 23 de metri patrati. Baile private completeaza confortul dorit in fiecare camera. Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate la standardele si normele europene.
In pensiune la etajul 2 si 3 nu se fumeaza dar la parter si etajul 1 avem cafeneua Rix coffee lounge unde fiecare intalnire la o cafea excelenta devine o poveste de neuitat.
Bucurati-va de micul nostru dejun gratuit tip bufet intr-o atmosfera placuta.
Confortul si siguranta clientilor pentru noi este pe primul loc, motiv pentru care pensiunea este prevazuta cu sistem de incendiu conectat la un dispecerat de securitate.

Dispunem de 12 camere elegant amenajate, insumand un total de 24 de locuri de cazare. Micul dejun gratuit oferit in fiecare dimineata va va binedispune intreaga zi!

Camera Twin , Camera Dubla , Camera Dubla Superioara ,Apartament