antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue
 

Green Park Hotel

 

Locație: B-dul Garii, nr. 6, Focşani

Telefon: 0722 675.986 , 0726 397.126

Web: http://greenpark-focsani.ro/

E-mail: office[@]greenpark-focsani.ro

https://www.facebook.com/Green-Park-Focsani-857466207633653/

Restaurantul si unitatea hoteliera Green Park sunt amenajate intr-o frumoasa cladire construita la inceputul secolului XIX, care pastreaza arhitectura originala si patina timpului.

Prin serviciile oferite de Green Park, dorim sa readucem in actualitate, farmecul timpurilor de odinioara. Clientii nostrii au la dispozitie doua saloane, amenajate si decorate pentru cele mai pretentioase dorinte.

Green Park Focsani ofera si servicii de cazare la standard de 4*+ prin 6 camere executive complet dotate cu mobilier in stil clasic, de cea mai buna calitate.

Maiestuoasa scara din interior si cele 2 saloane reprezinta locul ideal pentru evenimente festive: petreceri de familie, botezuri, serate muzicale si prezentari de moda.

Ambientul elegant si plin de rafinament este completat de serviciile de patru stele pe care le oferim prin bucataria cu specific international si crama veche de 200 de ani.

Vinoteca este amenajata in unul din tunelurile subterane si reprezinta locul ideal pentru degustari de vinuri. Oferim clientilor nostri vinuri din cele mai renumite soiuri atat din podgoriile locale cat si din renumite regiuni viticole.