antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue

PE O PÂNZĂ DE PĂIANJEN

PREMIERA PREMIERA PREMIERA
28 IANUARIE 2020, ORA 19.00 - la Teatrul Focsani
Un spectacol MAREEEE...si nu exageram, poposeste pe scena municipalului focsanean la inceput de an, asta ca sa pornim in forta cu o reprezentatie de TOP.
Asadar:

Intreaga echipa a celebrului spectacol “All inclusive” – actori, regizor, producator , dramaturg – vine cu o premiera absoluta, o noua productie teatrala de exceptie daruita publicului din Focsani !

Andu isi anunta sotia ca a doua zi va pleca la manastire.De tot .Iritata de ceea ce pare a fi o gluma nesarata in miez de noapte , Alma , sotia lui Andu, incepe razboiul.Se hotaraste inclusiv sa plece ea prima .Sa se “ mantuiasca “ inaintea lui .Sunt convocati prietenii.Fiecare tabara primeste intariri . Surprizele se tin lant. Iar finalul…… lasa urme adanci.

O poveste intensa , care seduce spectatorul cu hohote de ras in spatele carora se construiesc lumi in care “ adevarul nu este intotdeauna cel mai cinstit raspuns pentru celalalt” .

Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprisor, Andi Vasluianu si Diana Roman, protagonistii acestui spectacol, realizeaza o exceptionala performanta artistica , purtand publicul printr-un carusel de emotii, haz , replici savuroase si mult talent actoricesc!
Sala Teatrului- 28 ianuarie 2020
ora 19.00
Pret bilet. 100lei
Informatii si rezervari: 0731.021 769