antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue

AVE VERUM - Concert festiv de Florii

 

 

➡Ateneul Popular ”Maior Gh. Pastia” vă invită în data de 25 aprilie 2021, ora 18:30, la Concertul festiv de Florii ”AVE VERUM”, ocazie cu care vă puteţi întâlni cu Orchestra de cameră UNIREA Focșani sub bagheta dirijorului vrâncean Alexandru Mija❗
✅Alături de orchestră vor urca pe scenă invitaţii noștri din seara de Florii: soprana Silvia Micu, corul Pastorala și instrumentistul Johann Eduard Groza.
✅Repertoriul cuprinde lucrări ale compozitorilor W. A. Mozart, G. F. Händel, C. Frank, J. Sibelius, G. Fauré, K. Jenkins, G. Caccini, B. Bartók.
➡Biletele se găsesc la agenţia de bilete a Ateneului, de luni până joi, între orele 8:00-18:00 și vineri, între orele 8:00-14:00.
➡Preţul unui bilet este de 40 lei.
➡Pentru elevi, studenţi și pensionari preţul este de 25 lei.
✅Accesul în sala de spectacol se face cu respectarea normelor legale în vigoare❗
 
Suntem mai aproape de suflet și mai deschiși cugetători spre lumină, când muzica ne însoțește.
Anul acesta de Florii, Orchestra UNIREA are la pupitrul dirijoral un vrâncean de renume: Alexandru Mija, dirijorul Orchestrei de tineret a Uniunii Europene, cu rezultate excepționale, în pofida vârstei.
Ca invitat o veți putea asculta pe soprana de renume internațional - SIlvia Micu, ”crescută” de nimeni alta decât unica Mariana Nicolesco și care, peste 80% din activitatea artistică o petrece pe scene faimoase ale lumii.
Foarte talentatul nostru tânăr focșănean, elev al Liceului de Artă Gh.Tattarescu, Johann Eduard Groza va fi parte a concertului, de asemenea.
O echipă de tineri talentați nu putea să nu aibă doi prezentatori simpatici: Miruna Grădiștean și Ștefan Șotîrcă.
Ingredientele pentru o seară magnifică, luminoasă, prevestitoare a Învierii Domnului Iisus Hristos, sperăm să vă convingă să veniți alături de noi