antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue

''PĂCALĂ''

Lasati copiii sa vina la Teatrul Focsani! - 23 MAI 2021- ''PACALA''

Cu invatamintele de odinioara, cu putina SEVA ROMANEASCA, CU FRUNTEA SUS si HOTARATI sa aratam intregii LUMI ca Pacala al NOSTRU traieste... si mai mult decat atat, Pacala ESTE IMPERIOS NECESAR in aste vremuri seci, cu oameni si metehne ce nu sunt cu mult mai departe de ce-au trait ''personajele'' de neuitat, zugravite si jucate ca si intruchipari omenesti universal valabile, ce-au bucurat, dar mai ales EDUCAT prin istetime nativa pe toti cei ce-au acceptat indreptarea si prin intermediul ''mesajului popular'' ce astazi se pare ca nu mai are ECOU... CHIAR la noi ACASA.
Daca este DUMINICA (23 mai 2021, ora 11.00) inseamna ca suveranii zilei vor fi cei mici...ca doar despre EI este vorba in tot ce se va intampla, aproape de ora pranzului. Se pare ca ziua saptamanii cu nr. 7 este foarte potrivita pentru o mica DEZERTARE de la programul liniar si ''EFICIENT'' pe care il avem IN DETRIMENTUL copiilor... ce au nevoie de aer curat, ambii parinti aproape de ei, joaca cu fata spre SOARE si DUMNEZEU + EDUCATIE (obligatoriu si culturala) ...''restul'' se ''POARTA'', ''IMPUNE'' sau ''ESTE LA MODA'' sub forma de E-uri presarate in EXCES pentru potentarea ''vietii'' mult cautate.
Asadar, AERISITIVA sufletele in zi de duminica dupa formula simpla si VESNIC cinstita pe care nemuritorul cetatean EUROPEAN - PACALA ne-a lasat-o spre folosul nostru. Scrierea CELEBRA va fi insufletita de INIMOSII actori focsaneni la vreme de duminica, atunci cand fiecare trebuie sa acorde o sansa copilului sau chiar si printr-un simplul popas la un spectacol ce POATE vindeca multe.
Luati-va copiii de mana si veniti la Teatrul Focsani ... noi nu ne-am luat zi libera, chiar daca este DUMINICA!
Sala Teatrului - 23 mai 2021 - ora 11.00
Pret bilet: 20 lei

INFORMATII SI REZERVARI: 0731.021 769