antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue

“Ghici cine te sună?!”- 21 Noiembrie

Numele actriței Tania Popa este foarte cunoscut publicului de teatru și film din România. Deținătoare a mai multor premii, Tania Popa și-a început activitatea artistică în anul 1993. A avut roluri importante în peste 20 de filme și a jucat în mai mult de 40 de piese de teatru. În anul 2019 a debutat ca regizor teatral cu spectacolul “Ghici cine te sună?!”
Comedia “Ghici cine te sună?!”, într-o adaptare pentru scenă de Andreas Petrescu, se bucură de o distribuție de excepție, formată din actori iubiți de publicul larg.
Telefonul mobil poate dezvălui viața ascunsă a fiecăruia dintre noi. Suntem toți vulnerabili în fața unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vieții noastre până în cel mai ascuns amănunt. O cutie neagră care ne stochează obsesiile și realitatea paralelă a mesajelor, fotografiilor și a apelurilor din fiecare zi. Ritmul acțiunii crește și captează atenția spectatorului pe parcurs, în timp ce răsturnările de situație și poveștile personajelor se intercalează cu sunetul produs de telefoanele mobile.
GHICI CINE TE SUNĂ?! O piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te și sperie un pic, care te face să realizezi că uneori ai putea ierta mai ușor. Este o piesă de teatru care te face să iți dai seamă ce ai de pierdut, ce câștigi și ce gândești cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoști.
O eclipsă de lună, o petrecere… Cineva se gândește la un joc. Cum ar fi să lăsăm telefoanele pe masă și să răspundem pe speaker? De aici toată lumea se prăbușește. Fiecare își arată adevărată fața. Nimic nu mai poate fi la fel vreodată. Iți sună cunoscut? Seamănă cu viața ta un pic? La teatru poți vedea cum ar fi… Și totuși, dacă nu am juca niciodată acest joc? Poate ar fi mai bine dacă ai trăi în lumea reală, nu în cea virtuală.
Un spectacol care te dă peste cap. Chiar dacă stai pe scaun…
𝘼𝙘𝙘𝙚𝙨𝙪𝙡 𝙞̂𝙣 𝙨𝙖𝙡𝙖̆ 𝙨𝙚 𝙫𝙖 𝙛𝙖𝙘𝙚 𝙚𝙭𝙘𝙡𝙪𝙨𝙞𝙫 𝙥𝙚 𝙗𝙖𝙯𝙖 𝘾𝙚𝙧𝙩𝙞𝙛𝙞𝙘𝙖𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙑𝙚𝙧𝙙𝙚. ✅