antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue

”Muzee pe bicicletă” - 14 mai 2022, ora 10:00

👉Echipa ”Mausolee pe bicicletă”, alături de Asociația Sportivă ”AlphaMind” Cycling Team și Asociația ”Monumente în Vrancea” vă propun și anul acesta să pedalați la ”Muzee pe bicicletă” în data de 14 mai 2022.
👉Deoarece, ca și la ediția a VII-a, evenimentul coincide cu provocarea ”Hope on Wheels, powered by Decathlon – ediția 2022” anul acesta nu doar că vizităm muzee ci pedalăm și pentru o cauză!
👉”Muzee pe bicicletă” nu este un eveniment organizat, prin urmare pedalează cine dorește și dacă dorește, totuși este bine de știut:
📌Distanța este de 70 km / 500 metri diferență de nivel;
📌Drumul este accesibil bicicletelor de șosea;
📌La Casa Memorială ”Al. Vlahuță” va avea loc un moment artistic oferit de Centrul Cultural Vrancea;
📌La Casa Memorială ”Al. Vlahuță” va va fi organizat și un mic punct de hidratare cu apă/batoane;
📌În comuna Cîrligele, la vizita de la Colecția Muzeală, va fi organizat și un mic punct de hidratare cu apă/batoane.
👉Cei care doresc să participe sunt rugați să ne trimită un mesaj pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a avea o evidență minimală a numărului de sticle de apă/batoane pe care ar trebui să le procurăm!
👉Toți participanții vor putea pedala alături de noi doar dacă vor avea cască de protecție!
👉Participanții vor putea pedala alături de noi doar dacă fac dovada că s-au înscris la evenimentul Hope on Wheels. Detalii aici: https://team.hospice.ro/evenimente/hope-on-wheels-2022/...
👉Donațiile la evenimentul Hope on Wheels sunt binevenite!
👉Realizarea evenimentului ”Muzee pe bicicletă” este sprijinit de Muzeul Vrancei, Centrul Cultural Vrancea, Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, Asociația ”Tomiță Lazăr”, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Serviciul ”Salvamont”, Vrancea și Primăria Cîrligele.
👉”Muzee pe bicicletă” este realizat cu sprijinul financiar și logistic al Asociației ”Proiectele Pandorei”.